THE ROLE OF IRAN IN RELATIONS BETWEEN KAZAKHSTAN AND THE GULF COUNTRIES: HISTORICAL ANALYSIS - Женис, Ж.; А. Дияб, Н. (Asian Journal "Steppe Panorama", 2025)
Кіріспе. Мақалада Шығанақ елдерімен Қазақстан арасындағы қарым-қатынастардың жан-жақты дамуында, Шығанақ елдері ұйымы мүшелерімен Қазақстанның интеграциялық үрдістерге түсуіндегі Иранның ролі айшықталады. Қос жақты, көп жақты байланыстардағы ішкі және сыртқы факторлар талданады.